JEANS

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Jeans

Een functioneel kledingstuk wat niet kan missen bij een moderne man is natuurlijk een goeie jeans. Jeans, ook wel spijkerbroeken genoemd, zijn sinds de jaren ’60 zich al aan het ontwikkelen tot een kledingstuk wat iedere man in zijn kledingkast moet hebben liggen. Het dragen van jeans paste bij de ontwikkeling van de moderne man, jeans werden namelijk het symbool van vrijheid en verzet.

De meeste jeans worden gemaakt van ‘denim’, een sterke katoensoort. Doordat de jeans hierdoor flexibel en stevig worden hebben zij een gemakkelijke en comfortabele pasvorm. Ook zorgt het ervoor dat een jeans gaat ‘leven’ en zich aanpast aan elk lichaam. Elke jeans is anders en daarom bieden wij een divers aanbod aan verschillende pasvormen. Hierdoor is er voor elke man een perfecte jeans te koop! Als je een wat strakkere jeans zoekt kun je kiezen voor een slim fit jeans. Deze fit zorgt ervoor dat de broek wat strakker valt bij de bovenbenen. Je kunt ook voor een skinny jeans gaan. Deze spijkerbroeken hebben toelopende broekspijpen. Naast het kiezen van de fit kun je natuurlijk ook kiezen uit verschillende soorten wassingen. Houd je meer van een stoere look? Kies dan voor een destroyed jeans. Als je een jeans zoekt voor een wat nettere look, dan is een plain jeans de beste keuze. 

Hedendaags wordt de jeans nog steeds door zowel dames als heren gedragen. Wij bieden niet alleen lange jeans aan voor de wat koudere temperaturen, maar ook voor de warmere dagen hebben wij een assortiment aan korte jeans. Een korte jeans is ideaal voor in de zomer voor een casual look. Iedereen heeft tegenwoordig een paar jeans in zijn kast liggen. Dit komt natuurlijk ook door het feit dat jeans gemakkelijk te combineren zijn. Dit kan bijvoorbeeld met een leuk simpel basic T-shirt, maar ook een heerlijke warme turtleneck trui zorgt voor een vlotte look. Draag je liever een mooi overhemd? Dat is geen probleem, want deze kunnen namelijk ook prima gecombineerd worden met een nette jeans. Bekijk het gehele aanbod van jeans in onze webshop of kom een dagje naar Domburg om in onze fysieke winkel de perfecte jeans te passen.