OVERHEMDEN

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Overhemden

Als stijlvolle man heb je natuurlijk overhemden in je garderobe hangen. Een essentieel kleding item dat voor elke man een musthave is, aangezien een overhemd naar veel verschillende gelegenheden gedragen kan worden. Bij Boutique Domburg hebben wij een ruime collectie aan overhemden. De overhemden die wij aanbieden zijn van verschillende topmerken en allen van hoogwaardige kwaliteit. Elk merk heeft zijn eigen pasvormen en is er voor ieder type lichaam een perfect overhemd in onze collectie.

Op zoek naar een zakelijk overhemd die je kan combineren bij een chino broek of pantalon? Boutique Domburg verkoopt overhemden van het merk Desoto die zowel voor een casual als chique look gedragen kunnen worden. Kies voor de luxury lijn van Desoto als je op zoek bent naar een overhemd voor een formele gelegenheid.

De overhemden van Desoto worden ook wel de nieuwe generatie van de hemden genoemd. Dit komt doordat het merk een stijlvol jersey shirt ontwikkeld heeft dat zich mee beweegt met elk lichaam. De getailleerde slanke pasvorm maakt de shirts ontzettend modern. Bij ons vind je een uitgebreide collectie van shirts in verschillende kleuren die het hele jaar door te bestellen zijn! Denk zoals aan donkerblauwe, lichtblauwe en witte overhemden.

Naast de mooie overhemden van Desoto bieden wij jou ook wat meer casual overhemden aan van het merk Denham. Als je kiest voor een overhemd van Denham ben je verzekerd van kwaliteit en ultieme comfort. Deze overhemden zijn ontzettend leuk om te combineren met een stoere jeans. Bij Boutique Domburg bieden wij je natuurlijk ook een ruime collectie aan Paul en Shark overhemden aan voor de wat klassiekere heren. Al deze prachtige hemden stralen klasse uit en zijn online verkrijgbaar bij ons!

 

‘Bekijk al onze shirts’